Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

BTS Bring the Soul

7. avgust ob 19.00BTS potovanje se nadaljuje! VSTOPNICE ŽE V PRODAJI!

9,90 € na vstopnico

BTS BRING THE SOUL

Ekskluzivna projekcija najbolj zaželenega koncerta tega poletja »BRING THE SOUL« glasbene skupine BTS bo v sredo, 7. avgusta ob 19.00 v vseh Cineplexx kinih!

Svetovni glasbeni fenomen sedemčlanskega K-pop banda BTS je slovenske oboževalce privabil v Cineplexx že z dvema koncertnima filmoma BTS - Burn The Stage ter BTS LOVE YOURSELF, ko je v vseh Cineplexx kinih vladala prva najstniška evforija. Tudi za BRING THE SOUL vlada veliko zanimanje.

BTS se na velika platna vračajo po koncu svetovne turneje BTS LOVE YOURSELF in nas vabijo v zakulisje dogajanja. Dan po zaključnem koncertu evropske turneje, ki se je zaključila s koncertom na strehi v Parizu, nam BTS razkrije njihovo zgodbo, kako so doživeli nastope v mnogih mestih, kjer so nastopali pred množicami oboževalcev (ARMY). Film nas popelje v zakulisje, v intimne pogovore članov banda med spektakularnimi koncertnimi nastopi v času turneje.

BTS potovanje se nadaljuje! Kino dogodek, ki ga zagotovo ne smete zamuditi.

Vstopnice so že v prodaji, rezervacije pa niso možne.

BTS Bring the Soul

BTS se vračajo na velika platna s filmom BRING THE SOUL!

BTS Bring the Soul