Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

FILMSKE POČITNICE


vsak dan od 11. ure


OD 3,5 €
na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

FILMSKE POČITNICE V KINU

V Cineplexx kinih v času šolskih krompirjevih počitnic od sobote, 26. oktobra do nedelje, 3. novembra pripravljamo pester filmski program za otroke in družine vsak dan že od 11. ure** naprej. Čaka vas zanimivo dogajanje; otroški kotički z baloni in pobarvankami, na počitniško turnejo po kinih se podajata Cene in Pika, pestro Halloween dogajanje v četrtek, 31. oktobra in še marsikaj.

Pester filmski program v Cineplexxu v času šolskih počitnic
Najmlajši se bodo v času počitnic razveselili animiranih sinhroniziranih uspešnic: MALI JETI, BACEK JON FILM: FARMAGEDON (predpremierno že od 28.10. ),ANGRY BIRDS FILM 2 ter TAČKE NA PATRULJI. Malo starejši pa mladinske uspešnice KOŠARKAR NAJ BO 2 ter vizualnega spektakla LEVJI KRALJ.

Počitniške ugodnosti
Med počitnicami bo v Cineplexxu cena kino vstopnice za starejše filmske naslove (Angry Birds film 2, Levji kralj in Tačke na patrulji) po ceni 3,50 €, medtem, ko so cene za novejše filme skladne s cenikom. Za člane Družinskega filmskega kluba bo na voljo tudi ugoden meni z okusno pokovko.

VESOLJSKE počitnice z BACKOM JONOM!
Na velika platna prihaja drugi film uspešnice o Backu Jonu.
Bacek Jon FILM: FARMAGEDON bo predpremierno pristal v Cineplexxu že v ponedeljka, 28. oktobra.
V času predpremiernih projekcij (28. – 30. oktobra) najmlajši ob nakupu vstopnice prejmejo TATTOO Bacek Jon (do razdelitve zalog).

Halloween v Cineplexxu
Pridružite se nam v četrtek, 31. oktobra. Od 13:00 – 16:00 Halloween POSLIKAVE OBRAZA za najmlajše.

Cene in Pika na počitniški turneji. Na obisk pride tudi Viki.
Obisk maskot med 14:00 – 17:00

Sobota, 26.10. Cene obišče Celje
Sobota, 26.10. Pika obišče Maribor
Nedelja, 27.10. Pika obišče Koper
Nedelja, 27.10. Cene obišče Murska Sobota
Torek, 29.10. Cene obišče Kranj
Torek, 29.10 Pika obišče Novo mesto
Torek, 29.10. – Viki obišče Celje
Sreda, 30. 10. – Viki obišče Murska Sobota
Četrtek, 31.10. – Viki obišče Maribor
Sobota, 2. november - Viki obišče Novo mesto

PLAKATI Košarkar naj bo 2
Ranta, Smodlak in Metka osvajajo srca mladih gledalcev. Vsi, ki si boste med počitnicami ogledali mladinsko uspešnico KOŠARKAR NAJ BO 2 prejmete A4 filmski plakat (do razdelitve zalog).

POBARVANKE za najmlajše
Pred ogledom filma vas v otroškem kotičku vsak dan čakajo aktualne pobarvanke: Bacek Jon, Mali Jeti, Tačke na patrulji, Levji kralj.

** Izjemoma v Murski Soboti v petek, 1.11., odpiramo ob 15.00.

Angry Birds film 2

Sinhronizirano.
V filmu Angry Birds Film 2 se vojna med pticami in prašiči nenadoma prekine, ko se pojavi nevarnost, ki ogrozi tako ene kot druge. Naši znani junaki Rdeči, Žak in Bomba se bodo spopadli s povsem novim sovražnikom, ki hoče prevzeti otok

Angry Birds film 2

Bacek Jon film: Farmagedon

Sinhronizirano. Predpremierno od 28. - 30. 10.
Drugi film uspešnice o BACKU JONU, ki je navdušila otroke in odrasle leta 2014.

Bacek Jon film: Farmagedon

Košarkar naj bo 2

Drugi del filmske uspešnice KOŠARKAR NAJ BO 2 nadaljuje duhovito pripoved o Ranti, fantu, ki je tako velik, da bi lahko žirafam kravate zavezoval.

Košarkar naj bo 2

Levji kralj

Sinhronizirano..
Najbolj znana, srčna in večna zgodba, ki smo jo v animirani verziji gledali leta 1994, bo oživela na velikih platnih. Julija 2019 bo režiser Jon Favreau na velika platna pripeljal ikonične karakterje, ki jih občinstvo že dolgo nosi v srcih. Ampak tokrat na čisto nov način.

Levji kralj

Mali jeti

Sinhronizirano.
Ko najstnica Yi (Chloe Bennet, v sinhronizirani različici Zala Djuric) na strehi svojega bloka v Šanghaju naleti na mladega jetija, s pomočjo svojim dveh prijateljev – Jina in Penga – skuša magično bitje spraviti nazaj v svoj dom k staršem. Skupaj se odpravijo na epsko popotovanje na najvišjo goro na svetu Everest, na dolgi poti pa se bodo morali spretno izogibati premožnemu Burnishu, ki skuša jetija na vsak način ujeti ter zoologinji Dr. Zari, ki ima tudi sama zanj posebne načrte.

Mali jeti

Tačke na patrulji

Sinhronizirano.
Priljubljeni junaki na štirih tačkah tudi v kinematografih. Junaški kužki, za katere nobena naloga ni prezahtevna in so v živahnem mestu Zaliv zabave vedno v pripravljenosti, kadar je treba pomagati, namreč prihajajo na velika platna.

Tačke na patrulji