Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Nekaj sladkega na valentinovo


VALENTINOVO, 14. februar 2023Ne zamudite posebne valentinove projekcije filma NEKAJ SLADKEGA v vseh kinih Cineplexx.

Izbran dogodek je potekel.

NEKAJ SLADKEGA NA VALENTINOVO

Ne zamudite posebne valentinove projekcije filma NEKAJ SLADKEGA v vseh kinih Cineplexx.
Za popolno romantično kino doživetje v dvoje bo poskrbela čokoladna pralina Lindor.

Film NEKAJ SLADKEGA te dni navdušuje prve gledalce na premiernih projekcijah.
Posebna valentinova projekcija romantične komedije NEKAJ SLADKEGA, slovenskega režiserja Tina Vodopivca, bo v torek, 14. februarja ob 20:00.

Vstopnice so v prodaji.

Premiero je film doživel, v nedeljo, 5. februarja v Cineplexxu Ljubljana in po premieri je Tin Vodopivec strnil svoje občutke: »Še vedno ne morem čisto dojeti, da nam je uspelo posneti film. In da se sedaj predvaja v kinu. Z Urško sva sanjarila in pisala v mrzli garaži ob dveh zjutraj in te najine idejce so sedaj šle v svet s pomočjo fantastičnih kreativcev in umetnikov. In to je velik uspeh, zato sem zelo ponosen na vse sodelujoče in komaj čakam, da gremo spet kaj snemat!«

»Film je dober. Zabaven, smešen, sproščen in ni zatežen. Ni drame, streljanja, mafije, korupcije... Je komedija, ki je bila narejena z srcem. Polna zapletov, pričakovanih in nepričakovanih zasukov. Ko poleg dodaš še kanček balkanskega humorja, je to film, na katerega pelješ svojo drago v kino za valentinovo. Če pa kaj slučajno zaj**** za valentinovo, je pa še cel mesec čas za popravni izpit, da se odkupiš in si gresta ogledat komedijo Nekaj sladkega,« pravi Ranko Babić, ki v filmu zaigra natakarja, ki nadleguje ženske.

V glavnih vlogah: Saško Kocev, Jelena Jovanova, Ula Furlan, Tina Gorenjak, Nik Škrlec, Luka Korenčič, Oriana Girotto, Ana Ribič, Ranko Babić in mnogo drugi.

Film Nekaj sladkega prihaja na redni spored, v četrtek, 16. februarja.

Nekaj sladkega

Uživaj v trenutku.

Nekaj sladkega