Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Predpremierno Avatar: Pot vode


14. DECEMBER

PREDPREMIERNO
V 3D IN 3D DOLBY ATMOS

PREDPREMIERNO AVATAR: POT VODE

PREDPREMIERNO, v sredo, 14. decembra, na velika platna naših kin prihaja nadaljevanje največjega filma vseh časov, AVATAR: POT VODE.

PLAKAT ZA VSE OBISKOVALCE

Vsi obiskovalci* prejmejo FAN PLAKAT FILMA.

Plakat

*do razdelitve zalog

BODYPAINTING

Blaž Kastelic je s poslikavo telesa spremenil Kayo Solo v njenega avatarja.

POGLEJ SI POSNETEK

Skupaj lahko poskrbimo, da naši oceani ostanejo čudoviti.

Da bi proslavili izid filma AVATAR: POT VODE, sta Disney in Avatar podprla organizacijo TNC (The Nature Conservancy), v upanju, da bi skupaj zaščitili 10 neverjetnih živali naših oceanov, ki so povezane z lepoto Pandore. V ta namen so pripravili prav poseben natečaj za vsakega posameznika, s katerim lahko skupaj ohranimo naše oceane izjemne in neverjetne ter pomagamo organizaciji TNC do leta 2030 zaščititi 10% oceanov.

Pomagate lahko tako, da po izgledu Avatarja na spletni strani ustvarite lastno bitje oceana. Za vsako bitje, ustvarjeno v virtualnem oceanu Pandore, bo Disney podaril pet dolarjev organizaciji Nature Conservancy, da doseže svoj globalni cilj. Prijavite se na spletni strani, izvedite več o organizaciji in tem izjemnem programu, ter ustvarite svoje oceansko bitje Pandore zdaj!

O FILMU

Po več kot desetletju čakanja, končno, prihaja nadaljevanje iz studia 20th Century, AVATAR: POT VODE.

Zgodba je umeščena deset let po dogajanju iz prvega dela. Avatar: Pot vode se začne z zgodbo o družini Sully.

Odkar se je odločil trajno prenesti človeško zavest v telo Avatarja in postati novi vodja naroda Na’vi, Jake Sully s svojo družino živi na Pandori. Z Neytiri sta ustvarila družino in dobila otroke.

Kolonizacijske sile se vrnejo na Pandoro, da bi oživile prvotno iskanje, zaradi česar Jake in Neytiri pobegneta iz svojega doma in raziskujeta doslej še neznane dele Pandore, da bi srečala ljudstvo Metkayine, klan domorodcev, ki živijo obdani z morjem.

Izbran dogodek je potekel.

Avatar: Pot vode

Nadaljevanje največjega filma vseh časov.

Avatar: Pot vode