Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Z MALČKOM V CINEPLEXX

VSAKA PRVA SOBOTA V MESECUPrilagojene projekcije animiranih filmov našim najmlajšim obiskovalcem.


Cena posamezne vstopnice: 5€


Z MALČKOM V CINEPLEXX

Vsako prvo soboto v mesecu bomo projekcijo animiranega filma prilagodili našim najmlajšim obiskovalcem. Program je dostopen vsem malčkom od tretjega leta starosti dalje.

V primeru prvega obiska kina bomo poskrbeli, da se bodo vaši malčki radi vračali k nam.

CENEJŠE VSTOPNICE

Filmi bodo prilagojeni mlajši publiki, kar pomeni, da bodo krajši in primerni za naše najmlajše nadobudneže. Cena vstopnice znaša 5€.

PROSTOR PRILAGOJEN NAŠIM MALČKOM

Dvorana, kjer si boste film ogledali bo prilagojena najmlajši publiki. Čez celotno projekcijo bo prilagojena svetlost v dvorani tako, da nikoli ne bo popolna tema. Zvok projekcije pa bo nižji. Vsi malčki bodo imeli na razpolago dodatek za na sedež, da bodo lahko videli platno.

OTROŠKI KOTIČEK

Malčke bodo pričakale tudi pobarvanke v otroškem kotičku!

sobota, 6. APRIL 2024

PIKICA, KOKO IN DIVJI NOSOROG


Pikica je majhna deklica, ki si zelo želi imeti najboljšo prijateljico. Koko je deklica, ki že vse življenje živi narisana na kartonski škatli od kakava. Nekega dne pa skoči s škatle in vstopi v Pikin svet. Zelo sta si podobni, čeprav je Koko temnopolta in ima skodrane lase, in čeprav je Koko pravzaprav princesa s krono. Pikici pojasni, da prihaja iz Čokolandije, dežele, kjer čokolada raste na drevesih – to bo že morala biti Afrika! Miška Ingolf in Frederik si jo zelo želita obiskati, dedek pa jo k sreči pozna kot lasten žep. Vkrcajo se na letalo. Pridruži se jim še drobcen štiriletni nosorog Oswald, ki išče svojo mamo. Film o tem, kako je biti majhen, pa tudi o prvih preizkušnjah prijateljstva.VEČ O FILMU

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

Pikica, Koko in divji nosorog