Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

 • Cineplexx Celje
 • Cineplexx Koper
 • Cineplexx Kranj
 • Cineplexx Ljubljana Rudnik
 • Cineplexx Maribor
 • Cineplexx Murska Sobota
 • Cineplexx Novo mesto

POKLON KRALJU ROCK'N'ROLLA

23.06.2022

Vsebine in povezave

  POKLON KRALJU ROCK'N'ROLLA

  Kralja Rock'N'Rolla, ELVISA smo na velikem platnu v Cineplexxu Ljubljana Rudnik pričakali v velikem slogu.

  Na mostu, pri vhodu v nakupovalni center Supernova, sta obiskovalce pričakala starodobnika – legendarni ROZA CADILLAC Sedan DeVille l. 1959, lastnika Igorja Pirnata in Marcedes – Benz S250 l. 1966, katerega ponosen lastnik je Rok Ferengja.

  Za uvod v odličen Rock'N'Roll večer pred premiero filma so poskrbeli: Rock Radio z ritmi odlične Elvisove glasbe, Aperol Spritz, s pijačo dobrodošlice in Loop Aktivacije s 360° video posnetki. Večer se je nadaljeval z glasbenim koncertom skupine Smooth Band in odličnim izvajalcem Elvisove glasbe se je pridružil tudi Marko Stanković.

  Visoko proračunska biografska drama, režiserja Baza Luhrmanna, s preprostim vendar veličastnim naslovom ELVIS, je na premiero v Cineplexx pripeljala največje oboževalce, med katerimi so bili tudi mnogi znani obrazi.

  Ali je sloves mladega in izjemno talentiranega igralca, Austina Butlerja, v vlogi ELVISA res upravičena, sta preverila glasbenika, Andrej Šifrer in Tomaž Rous. Challe Salle je na premiero prišel z izbranko Yvonno Srdoč. Alenka Trogrlič, Iryna Osypenko, Teja Jugovic in Tina Gaber so si največji film tega poletja ogledale v družbi prijateljic.

  Prost večer za obisk kina si je vzela tudi novinarka Anja Komučar. V dvorani je za dobro vzdušje pred filmom poskrbel moderator Rock Radia, Klemen Kopina, za osvežitev med filmom pa PEPSI, ki je bila tudi Elvisova najljubša brezalkoholna pijača.

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več