Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

GALAKTIČNA PUSTOLOVŠČINA KONČNO NA VELIKIH PLATNIH

04.05.2023

V tretjem – zadnjem delu Marvelovega filma kozmičnih razsežnosti VARUHI GALAKSIJE: 3. DEJANJE, lahko vidimo številne znane obraze. Med njimi Chrisa Pratta kot Star-Lorda, Dava Bautisto kot Draxa, Vina Diesla kot Groota, Karen Gillan kot Nebulo, Zoe Saldaño kot Gamoro, Bradleya Cooperja kot Rocketa in Pom Klementieff kot Mantis.

V tej galaktični filmski zgodbi je naša najljubša družba neprilagojenih videti nekoliko drugače. Peter Quill, ki še vedno žaluje zaradi izgube ljubljene Gamore, mora zbrati svojo ekipo za obrambo vesolja in zaščito enega od svojih. Misija, ki bi lahko, če ne bi bila uspešno zaključena, pripeljala do konca Varuhov, kot jih poznamo.

Včeraj smo Varuhe galaksije pozdravili v Cineplexxu Ljubljana-Rudnik na Večeru superjunakov, kjer so nas pričakali “Cosplayerji” Na meji nevidnega. Pred ogledom filma so obiskovalci prejeli Pepsi in plakat filma.

Da bi bili gledalci čim bolj pripravljeni na galaktično pustolovščino, sta poskrbela Radio 1 in Uroš Bitenc. En srečni obiskovalec je prejel vstopnici za konvencijo Na meji nevidnega, drug srečni obiskovalec pa je prejel LEGO® vesoljsko ladjo – Guardians ship.

Mnenja gledalcev po ogledu filma so bila enotna – film je odličen in je presegel pričakovanja.

Film Varuhi galaksije: 3. dejanje si od danes naprej lahko ogledate na rednem sporedu Cineplexx kin.

Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.

GALERIJA SLIK NA FACEBOOKU

PREMIERA HITRI IN DRZNI X TUDI PRI NAS, NA OGLED HITRI AVTOMOBILI

Sinoči so na prvi projekciji filma Hitri in drzni X pri nas v Cineplexxu v Ljubljani uživali oboževalci hitrih avtomobilov, adrenalina in akcije, ki so si pred projekcijo lahko ogledali tudi več atraktivnih hitrih avtomobilov, preizkusili svoje spretnosti v dirkanju na simulatorju, nazdravili s pijačo in se nastavljali objektivom na črni preprogi.


Več

GALAKTIČNA PUSTOLOVŠČINA KONČNO NA VELIKIH PLATNIH

VARUHI GALAKSIJE: 3. DEJANJE
TEŽKO PRIČAKOVANA GALAKTIČNA PUSTOLOVŠČINA KONČNO NA VELIKIH PLATNIH!


Več

TEŽKO PRIČAKOVANI FILM O NASTANKU LEGENDARNIH SUPERG

Film AIR, ki žanje pohvale kritikov po svetu, ima na portalu Rotten Tomatoes zavidljivih 99% in že velja za enega najboljših športnih filmov, govori pa o nastanku legendarnih superg, ki so »rešile« Nike, je včeraj doživel premiero tudi v Sloveniji ter navdušil prve gledalce.

Več