Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Gorenjski gaunarji po šestih letih navdušili v Kranju

18.10.2022

Pred šestimi leti je domača satirična komedija Pr'Hostar postala neslutena uspešnica. Nadaljevanje je stopnjo smeha povišalo še za vsaj dva promila, kar je potrdilo tudi včerajšnje navdušenje v razprodani dvorani v Cineplexxu Kranj.

Občinstvo je z dolgim aplavzom pozdravilo številčno filmsko ekipo PR'HOSTAR 2‰, med njimi režiserja, Luko Marčetića ter številčno igralsko zasedbo: Dejan Krupić, Goran Hrvaćanin, Niko Zagode, Mateja Terseglav, Haris Raković, Aljoša Armuš, Mario Ćulibrk, Miri Bolte ter mnogi drugi.

Kaj so gorenjski gaunarji ušpičili v nadaljevanju satirične komedije so na premieri, ki je bila razprodana v manj kot dveh urah, med prvimi preverili tudi nekateri znani obrazi: Bojan Cvjetićanin iz Joker Out se je premiere udeležil s prijateljico, igralko Milo Peršin, ki tudi zaigra v filmu, velik ljubitelj prvega dela Pr'Hostar, aktualni sanjski moški, Blaž Kričej Režek, youtuber in velik ljubitelj traktorjev, Klemen Bobnar, manekenka Tina Mentol, ki ima v filmu manjšo vlogo ter Tara Zupančič, ki je kot moderatorka poskrbela za dobro vzdušje v dvorani.

Obiskovalce je ob vstopu v dvorano razveselila osvežilna Cockta Blonidie in nov kremni Snickers Creamy.

Po premieri so gostje in filmska ekipa ob zvokih harmonikaša Gašperja Seljaka, še dolgo v noč delili vtise o najbolj smešnih scenah ter najsočnejših gorenjskih kletvicah ob kozarčku penine ter okusni kranjski klobasi – velikanki.

Celotno galerijo si lahko pogledate na našem Facebooku.

Galerija premiere v Cineplexxu Ljubljana Rudnik.

GEPACK se je pripeljal na veliko platno in prejel stoječe ovacije

V Cineplexxu Ljubljana Rudnik smo si premierno ogledali težko pričakovani slovenski celovečerni film Gepack izjemnega režiserja Žige Kukoviča.

Več

PIKAPOLONA IN ČRNI MAČEK STA NA PREMIERI POPOLNOMA NAVDUŠILA

Superjunaka Pikapolona in Črni maček, ki s svojimi dogodivščinami razveseljujeta najmlajše, sedaj tudi na velikih platnih!

Več

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx, gledalcem sta se pridružila tudi Aquaman in kraljica Atlanna!

Več