Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

KOZMOBLISK V CINEPLEXX ZVABIL NAVDUŠENCE DISNEYJEVIH ANIMACIJ

21.06.2022

Prvi vikend predvajanja se je na vesoljski pustolovščini na našem družinskem dnevu Cineplexxu Ljubljana Rudnik čisto pravemu Kozmoblisku pridružilo nekaj znanih obrazov.

Med drugim so si med prvimi nov animiran film Kozmoblisk ogledali David Urankar s sinovoma, Ana Žontar z družino, Uroš Bitenc, ki je dogodek tudi povezoval, Teja Jugovic in Kaja Kočevar, velika navdušenka nad Pixarjevimi animacijami.

Pridružili so se nam tudi trije člani sinhronizacijske ekipe in sicer Alex Volasko, Klara Šmuc in pa Petra Kerčmar, ki je tokrat svojo prvo sinhronizacijsko nalogo opravila več kot odlično.

V novem animiranem filmu Kozmoblisk, se ne vračamo v preteklost, ampak se skupaj z nadebudnim vesoljskim pilotom podamo na neverjetno popotovanje ne samo v vesolje, ampak tudi v prihodnost. Kot pravi Kozmoblisk sam: »Do neskončnosti ... in naprej!«

Na velikih platnih vas čaka nepozabna vožnja, ki je vizualno tako osupljiva, da vas prepriča, da ste v kabini s Kozmobliskom. Ne samo, da je vizualno in tehnično osupljiv, film Kozmoblisk prinaša srčno zgodbo o nikoli zmotljivem vesoljskem pilotu, ki je tokrat odgovoren za to, da njegova celotna ekipa ostane ujeta v času in prostoru.

Tako dobimo filmskega junaka, ki stremi k popolnosti ter misli, da je nezmotljiv in se mora soočati s svojo napačno odločitvijo. Kljub vztrajanju, da bi popravil svojo napačno odločitev, življenje medtem, ko se on trudi vrniti svojo posadko na zemljo, normalno teče. In na koncu tudi sam spozna, da je pomembno, da se prepustiš toku življenja, ker nikoli ne veš, kam te popelje.

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več