Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

OBUTI MAČEK z zadnjo željo navdušil PRVE GLEDALCE

05.12.2022

Po več letih se je vsem znani Obuti maček končno le vrnil na velika platna!

Predpremierno je prišel to soboto v Cineplexx Ljubljana, kjer so ga na prvi projekciji, ki je bila v 3D tehniki, spremljali tudi igralci, ki so animiranim junakom posodili svoje glasove – Alenka Tetičkovič in Gašper Markun kot Mici Šapko in Perrito, ter režiserja sinhronizacije Jernej Kuntner in pesmi Vojko Sfiligoj s Sašo Lešnjek, ki je odpela pesmi v težko pričakovani animirani pustolovščini.

Pred filmom so se najmlajši ljubitelji neustrašnega mačka prepustili poslikavam obraza, sami pa ustvarjali in barvali glavne junake. Animirana pustolovščina je privabila še druge znane obraze, prišli so si jo ogledat Ana Žontar Kristanc, Tamara Fortuna in Iva Jarm z družinami in drugi slavni Slovenci, ki jih je risanka, ki ima pomembo sporočilo, navdušila.

Celotno galerijo si lahko ogledate na Facebooku.

GEPACK se je pripeljal na veliko platno in prejel stoječe ovacije

V Cineplexxu Ljubljana Rudnik smo si premierno ogledali težko pričakovani slovenski celovečerni film Gepack izjemnega režiserja Žige Kukoviča.

Več

PIKAPOLONA IN ČRNI MAČEK STA NA PREMIERI POPOLNOMA NAVDUŠILA

Superjunaka Pikapolona in Črni maček, ki s svojimi dogodivščinami razveseljujeta najmlajše, sedaj tudi na velikih platnih!

Več

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx, gledalcem sta se pridružila tudi Aquaman in kraljica Atlanna!

Več