Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

OBUTI MAČEK z zadnjo željo navdušil PRVE GLEDALCE

05.12.2022

Po več letih se je vsem znani Obuti maček končno le vrnil na velika platna!

Predpremierno je prišel to soboto v Cineplexx Ljubljana, kjer so ga na prvi projekciji, ki je bila v 3D tehniki, spremljali tudi igralci, ki so animiranim junakom posodili svoje glasove – Alenka Tetičkovič in Gašper Markun kot Mici Šapko in Perrito, ter režiserja sinhronizacije Jernej Kuntner in pesmi Vojko Sfiligoj s Sašo Lešnjek, ki je odpela pesmi v težko pričakovani animirani pustolovščini.

Pred filmom so se najmlajši ljubitelji neustrašnega mačka prepustili poslikavam obraza, sami pa ustvarjali in barvali glavne junake. Animirana pustolovščina je privabila še druge znane obraze, prišli so si jo ogledat Ana Žontar Kristanc, Tamara Fortuna in Iva Jarm z družinami in drugi slavni Slovenci, ki jih je risanka, ki ima pomembo sporočilo, navdušila.

Celotno galerijo si lahko ogledate na Facebooku.

Sladka gala premiera komedije Tina Vodopivca navdušila

Sinoči je celovečerni prvenec režiserja Tina Vodopivca Nekaj sladkega doživel svojo prvo premiero. Na gali premieri v Cineplexxu Ljubljana so se po rdeči preprogi sprehodili ustvarjalci in igralska ekipa.

Več

BABILON JE PRVE GLEDALCE POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči se je tudi pri nas odvila premiera težko pričakovanega filma Babilon v Cineplexx Ljubljana, ki je skupaj z revijo Gloss privabil številne znane Slovence, ki so si med prvimi ogledali epsko dramo, v režiji oskarjevca Damiena Chazella.

Več

ENKRATNI MARE S SVOJIMI ZVIJAČAMI NAVDUŠIL PRVE GLEDALCE

Nedeljsko popoldne je minilo v znamenju premierne projekcije animirane pustolovščine Enkratni Mare v Cineplexx Ljubljana Rudnik v sodelovanju z radijem Ekspres.

Več