Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Prvi slovenski božični film KAPA doživel premiero v kinu

16.11.2022

Cineplexx Ljubljana Rudnik

Včeraj je se v kinu Cineplexx Ljubljana Rudnik odvila premiera prvega slovenskega celovečernega filma KAPA, režiserja Slobodana Maksimovića.

Premiero je obiskala igralska ekipa, ki je obiskovalcem po koncu filma zaupala marsikatero prigodo iz snemanja, nato pa vse obiskovalce pozdravila še v preddverju, kjer so se vsi glavni igralci ter ustvarjalci filma družili, fotografirali in delili avtograme. Najmlajše obiskovalce sta razveselila tudi dobra moža, Božiček in Dedek Mraz.

Film KAPA je skupaj z navdušenimi prvimi gledalci na pot v vsa Cineplexx kina pospremila filmska ekipa. Glavnima igralcema, Gaju Črniču in Kaji Podreberšek so se pridružili še Mila in Kaja Maksimović, Tilen Kobe in Emil Kulović. Filmsko ekipo so poleg mlajših igralcev spremljali še Ajda Smrekar, Mojca Fatur, Nina Valič, Jernej Kuntner ter Jaka Fon ter režiser Slobodan Maksimović in producentka Ida Weiss. Ekipi se je po koncu filma pridružila tudi psička Karma.

Prvi so si film ogledali tudi nekatere znani obrazi v družbi svojih otrok. Jernej Damjan z ženo Tayo in hčerko Niko, Jerca Legan Cvikl, Špela Močnik, Tina Guček, Tamara Fortuna, Jasna Žaler Culiberg, (2many4granny), Nina Grilc in Lina Doler, Aleš Mušič, Antea Mramor Bitenc ter Aleš Bravničar.

Medijski partner premiere je bil RADIO 1, z voditeljico Evo Godina, ki je povezovala celoten večer. Otroke je na premieri filma razveselil Ledeni čaj Studena, vsak obiskovalec je prejel tudi svojo kapo – za darilne pakete je poskrbel Manner.

Obiskovalci so se pred odhodom domov posladkali še s slastnimi palačinkami, ki jih je pripravil Palačinkomat.

GEPACK se je pripeljal na veliko platno in prejel stoječe ovacije

V Cineplexxu Ljubljana Rudnik smo si premierno ogledali težko pričakovani slovenski celovečerni film Gepack izjemnega režiserja Žige Kukoviča.

Več

PIKAPOLONA IN ČRNI MAČEK STA NA PREMIERI POPOLNOMA NAVDUŠILA

Superjunaka Pikapolona in Črni maček, ki s svojimi dogodivščinami razveseljujeta najmlajše, sedaj tudi na velikih platnih!

Več

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx, gledalcem sta se pridružila tudi Aquaman in kraljica Atlanna!

Več