Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

GEPACK se je pripeljal na veliko platno in prejel stoječe ovacije

22.01.2024

V soboto 20. januarja smo si v Cineplexxu Ljubljana Rudnik premierno ogledali težko pričakovani slovenski celovečerni film Gepack izjemnega režiserja Žige Kukoviča.
Film so na Ljubljanski premieri pospremili ustvarjalci filma, igralska zasedba in številni znani obrazi. Vzdušje ob tem filmskem debiju je bilo naravnost fantastično! Občinstvo je namreč trud mladih in zagnanih ustvarjalcev nagradilo s štiriminutnim stoječim aplavzom, ki so ga pospremili glasni vzkliki navdušenja.

V kratkem pogovoru so mladi ustvarjalci večkrat poudarili, da je bilo gorivo, ki je poganjalo produkcijo filma, čista ljubezen. »Vprašanje, koliko denarja smo vložili v film, je nepomembno. Posneti celovečerni film je na papirju tako ali tako misija nemogoče. Mi se na to nismo ozirali, vsi smo bili v tem projektu s srcem in neskončno ljubeznijo do filma - drugega, kot to, nismo imeli,« je povedal Kukovič in izrazil hvaležnost in ponos, ki ga čuti ob dejstvu, da si njihov film sedaj deli platna z neprimerljivo večjimi in dražjimi studijskimi filmi. Da je celotno ekipo povezala posebna energija, ki se jasno kaže v končnem izdelku, je potrdil tudi glavni igralec Robert Kladnik: »Ni težko igrati prijateljstva, če te obdaja pravo prijateljstvo.«

Film GEPACK si lahko na rednem sporedu v Cineplexxu ogledaš že od 25. januarja dalje! .

Galerija slik na Facebooku

GEPACK se je pripeljal na veliko platno in prejel stoječe ovacije

V Cineplexxu Ljubljana Rudnik smo si premierno ogledali težko pričakovani slovenski celovečerni film Gepack izjemnega režiserja Žige Kukoviča.

Več

PIKAPOLONA IN ČRNI MAČEK STA NA PREMIERI POPOLNOMA NAVDUŠILA

Superjunaka Pikapolona in Črni maček, ki s svojimi dogodivščinami razveseljujeta najmlajše, sedaj tudi na velikih platnih!

Več

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx, gledalcem sta se pridružila tudi Aquaman in kraljica Atlanna!

Več