Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

PIKAPOLONA IN ČRNI MAČEK STA NA PREMIERI POPOLNOMA NAVDUŠILA

15.01.2024

Težko smo ju čakali, a končno le dočakali - najbolj prepoznavna superjunaka, Pikapolono in Črnega mačka, ki s svojimi dogodivščinami razveseljujeta najmlajše sedaj tudi na velikih platnih. Premierno je namreč včeraj v Cineplexx v Ljubljano prišla nova avantura omenjenih junakov, ki prikazuje, kako se je njuna zgodba sploh pričela. Na premiero v sodelovanju z Radijem Ekspres so prišli igralci, ki so animiranim likom posodili svoje glasove, pa tudi drugi znani Slovenci, dogajanje pa je spremljala tudi »slovenska Pikapolona«, s katero so se najmlajši obiskovalci navdušeno fotografirali. Pustolovščine Pikapolone in Črnega mačka, ki sta jima svoja glasova posodila Tjaša Steklasa in Žiga Bunič, so popolnoma navdušile in si na koncu projekcije prislužile navdušen aplavz.

Animirana avantura bo na rednem sporedu v vseh Cineplexxih od četrtka, 18. januarja dalje.

Galerija slik na Facebooku

GEPACK se je pripeljal na veliko platno in prejel stoječe ovacije

V Cineplexxu Ljubljana Rudnik smo si premierno ogledali težko pričakovani slovenski celovečerni film Gepack izjemnega režiserja Žige Kukoviča.

Več

PIKAPOLONA IN ČRNI MAČEK STA NA PREMIERI POPOLNOMA NAVDUŠILA

Superjunaka Pikapolona in Črni maček, ki s svojimi dogodivščinami razveseljujeta najmlajše, sedaj tudi na velikih platnih!

Več

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx, gledalcem sta se pridružila tudi Aquaman in kraljica Atlanna!

Več