Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx

22.12.2023

Leta 2018 je Jason Momoa v prvem samostojnem filmu podvodnega DC superjunaka Aquamana nadušil gledalce v Sloveniji in svetu. Film Aquaman je po vsem svetu zaslužil 1,152 milijarde ameriških dolarjev, s čimer je postal najdonosnejši film vseh časov, ki temelji na liku iz stripov DC. Po petih letih so gledalci dočakali nadaljevanje in sinoči, 20. decembra, je bil film AQUAMAN IN IZGUBLJENO KRALJESTVO, v distribuciji Blitz Filma, predpremierno prikazan v naših kinematografih.

Na večeru superjunakov v ljubljanskem Cineplexxu so se tako zbrali največji oboževalci, številni znani obrazi in tudi t.i. "cosplayerji". Jan Strmšek (@lonelywolfj) je obiskovalce pričakal v odlično samostojno izdelanem kostumu Aquamana, pridružila pa se mu je tudi Klara Čotar (@black.tea.cosplay) v kostumu kraljice Atlanne.

Premiernega dogodka so se udeležili tudi Andrei Lenart, Mark in Nika Vlahovič, Aleš Bravničar, David Dobrikovič, Gaja Hribernik in Andrej Pavličević. Vsi obiskovalci so prejeli posebno izdajo stripa Aquaman in izgubljeno kraljestvo in filmski plakat.

Film Aquaman in izgubljeno kraljestvo, ki ga je ponovno režiral James Wan, govori o Aquamanovem zadnjem obračunu s Črnim Skatom, ki je tokrat močnejši kot kadarkoli prej, saj poseduje moč mitskega črnega trizoba, ki sprošča starodavno in zlonamerno silo. Da bi ga premagal, se Aquaman obrne na svojega brata Orma, nekdanjega kralja Atlantide, da bi z njim sklenil malo verjetno zavezništvo. Skupaj bosta morala pozabiti na razlike med njima, če bosta želela zaščititi kraljestvo in rešiti Aquamanovo družino ter svet pred nepopravljivim uničenjem.

AQUAMAN IN IZGUBLJENO KRALJESTVO je že na rednem sporedu vseh Cineplexxih, tudi v 3D tehnologiji. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.

Galerija slik na Facebooku

GEPACK se je pripeljal na veliko platno in prejel stoječe ovacije

V Cineplexxu Ljubljana Rudnik smo si premierno ogledali težko pričakovani slovenski celovečerni film Gepack izjemnega režiserja Žige Kukoviča.

Več

PIKAPOLONA IN ČRNI MAČEK STA NA PREMIERI POPOLNOMA NAVDUŠILA

Superjunaka Pikapolona in Črni maček, ki s svojimi dogodivščinami razveseljujeta najmlajše, sedaj tudi na velikih platnih!

Več

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx, gledalcem sta se pridružila tudi Aquaman in kraljica Atlanna!

Več