Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

BOB MARLEY NAVDUŠIL PRVE GLEDALCE S SVOJIMA PRISTNOSTJO IN TALENTOM

15.02.2024

Biografska glasbena drama o legendarnem pevcu Bobu Marleyju je sinoči končno prišla na velika platna, saj se je zgodba o njegovem življenju in ustvarjanju odvrtela na premierni valentinovi projekciji v Cineplexxu Ljubljana Rudnik. Film od blizu spremlja slavnega glasbenika od njegovih začetkov slave sredi sedemdesetih let pa do njegove smrti leta 1981, ter slavi njegovo glasbo in sporočilo - za eno ljubezen, enotnost in mir - za katerega se je slavni glasbenik zavzemal. Premiere se je v sodelovanju z radijem Ekspres, udeležilo več znanih Slovenk in Slovencev, tudi povezanih z glasbo, ki so vsak po svoje obujali spomine na obdobje, ko so spremljali legendarnega pevca in poslušali njegovo glasbo. Film je požel ogromno pozitivnih kritik in navdušenja, predvsem od generacij, ki so odraščale z njegovo glasbo, film pa je navdušil tudi mlajše generacije, ki pevca ne poznajo tako dobro, kar je pa tudi namen filma, da spoznajo, za kaj se je pevec zavzemal in kaj je predstavljal.

Film je na rednem sporedu v vseh Cineplexxih od 15. februarja dalje.

Galerija slik na Facebooku.

GEPACK se je pripeljal na veliko platno in prejel stoječe ovacije

V Cineplexxu Ljubljana Rudnik smo si premierno ogledali težko pričakovani slovenski celovečerni film Gepack izjemnega režiserja Žige Kukoviča.

Več

PIKAPOLONA IN ČRNI MAČEK STA NA PREMIERI POPOLNOMA NAVDUŠILA

Superjunaka Pikapolona in Črni maček, ki s svojimi dogodivščinami razveseljujeta najmlajše, sedaj tudi na velikih platnih!

Več

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx, gledalcem sta se pridružila tudi Aquaman in kraljica Atlanna!

Več