Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ježek Sonic navdušili najmlajše gledalce v Cineplexxu

04.04.2022

Po dveh letih se je priljubljeni modri Ježek Sonic vrnil na velika platna in supersonična dogodivščina je navdušila tako otroke, kot tudi malo starejše obiskovalce.

Sinhronizirana družinska pustolovščina JEŽEK SONIC 2 je v soboto v Cineplexxu Kranj doživela premiero, ki sta se je udeležila režiser slovenske sinhronizacije, Uroš Buh z družino ter igralka Karin Komljanec, ki je v filmu posodila glas Rachel.

V kakšne pustolovščine se je tokrat podal sonični ježek so preverili tudi nekateri znani obrazi. Influencerka Ana Žontar Kristanc si je film ogledala z družino, sobotno popoldne v kinu je v družbi hčerke in sina preživela tudi blogerka Tina Guček. Velik ljubitelj Ježka Sonica je nekdanji telovadec, Sašo Bertoncelj, ki je na premiero pripeljal svoja sinova. Deževno popoldne je v kinu preživela tudi vizažistka Nataša Rhind-Tutt v družbi prijateljice in otrok.

Za dobro vzdušje v dvorani je skrbel moderator Dejan Krajnc, ki je z žrebom v nagradni igri razveselil tri dobitnike nagrad. Vsi otroci pa so se po koncu filma posladkali z Monte sladoledom.

POKLON KRALJU ROCK'N'ROLLA

Kralja Rock'N'Rolla, ELVISA smo na velikem platnu v Cineplexxu Ljubljana Rudnik pričakali v velikem slogu.

Več

KOZMOBLISK V CINEPLEXX ZVABIL NAVDUŠENCE DISNEYJEVIH ANIMACIJ

V Cineplexx je v popolni vesoljski opremi prispel Kozmoblisk, nova samostojna zgodba studiev Disney in Pixar, o mlademu testnemu vesoljskemu pilotu Kenu Kozmoblisku, ki ga vsi dobro poznamo iz popularne franšize Svet igrač.

Več

Epski zaključek jurske dobe v Cineplexxu Ljubljana Rudnik

Včeraj je v Cineplexxu Ljubljana Rudnik franšiza Jurski svet doživela epski zaključek svoje dobe na premieri filma Jurski svet: Prevalada.

Več