Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

MOGOČNE TAČKE NA PATRULJI SO POPOLNOMA NAVDUŠILE PRVE GLEDALCE

02.10.2023

Nedeljsko popoldne je minilo v znamenju tačk na patrulji, ki so že prišle na veliko platno. Težko pričakovana premiera animirane akcijske avanture Tačke na patrulji: Silni film v Cineplexxu v Ljubljani v sodelovanju z radijem Ekspres je navdušila najmlajše, ki so si me prvimi ogledali nove dogodivščine pogumnih reševalnih kužkov, ki pa so tokrat še hitrejši, močnejši in predvsem mogočnejši. Na premieri je bilo tudi nekaj znanih Slovenk in Slovencev, ki so si s svojimi otroci ogledali najnovejše dogodivščine, ki so navduševale tako mlajše kot malo starejše gledalce, risanko pa so si ogledali tudi igralci, ki so malim kosmatincem posodili svoje glasove.

Animirana pustolovščina je na rednem sporedu v vseh Cineplexxih od četrtka, 5. oktobra dalje.

Galerija fotografil na Facebooku.

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več