Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

TRETJE NADALJEVANJE GRŠKE POROKE NASMEJALO IN NAVDUŠILO

07.09.2023

Sinoči smo doživeli pravo grško poroko! Na premierni projekciji romantične komedije Moja obilna grška poroka 3, ki se je odvrtela v Cineplexxu v Ljubljani, smo preizkušali grško hrano in pijačo, se pozibavali v ritmih grške glasbe, se fotografirali, lepotičili in uživali v nadaljevanju filma, v katerem se družina Portokalosovi vrača h koreninam - v rodno Grčijo! Premierno projekcijo v sodelovanju z radijem Ekspres si je ogledalo več znanih Slovenk in Slovencev, ki jih je film navdušil in nasmejal.

Ena najbolj znanih grških družin Portokalosovi se je vrnila v kinematografe! Ogledali si bomo tretje nadaljevanje komične uspešnice o ljubezenskih prigodah grške družine, ki pa se tokrat vrača s povsem novo dogodivščino v novem delu romantične komedije Moja obilna grška poroka 3. Igralka Nia Vardalos, ki je za vse tri dele napisala scenarij, je tokrat sedla tudi na režiserski stolček. Producenti filma so Rita Wilson, Tom Hanks in Gary Goetzman, v glavnih vlogah pa poleg Nie Vardalos zaigrajo še John Corbett, Elena Kampouris, Gia Carides, Joey Fatone, Louis Mandylor, Lainie Kazan in Andrea Martin.

Galerija fotografil na Facebooku.

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več